om oss

Vi er to fotografer som elsker å fotografere, eksperimentere og være kreative med bilder. Vi åpnet studio for første gang i 2006, og har siden den tid fått mange erfaringer, og lært mye om fotografiet og mennesker. Vi jobber som et team, og ser stor nytte av hverandres ideer og kunnskap. Nå i senere tid har vi vært heldige og fått med oss Anna Aanestad i teamet. Hun er en kreativ  «alt-mulig-dame» som hjelper til med det som måtte trenges.

Bilder som blir tatt hos oss skal gjenspeile personlighet og fange de små øyeblikkene. Målet vårt er at alle skal synes det er kjekt å gå til fotograf. Både under fotograferingen og i etterkant når en står med sluttresultatet i hendene. Vi er to engasjerte sjeler som alltid gir ALT for deg som kunde. Vi elsker å fotografere barn og vårt mål er å gjøre alle som kommer til oss – storfornøyde.  Er du ikke 100% fornøyd med fotograferingen så setter vi opp en ny time til deg. Vi tar også studiobilder i anledning konfirmasjon, familie- og barnebilder, portrett og baby. Bilder gir minner som varer for alltid – og det trenger derfor ikke være noen spesiell anledning for å komme til oss. Det kan være lurt å bestille time til fotografering i god tid før ønsket dato.

Januar 2018 åpner vi i nye lokaler i Eikhigården på Bryne. Her tilbyr vi både fotografering, bildeforstørrelser og alt av innramming (vi rammer også inn kunst). I anledning nyåpningen ønsket vi et lite supplement i vår butikkdel – og valget falt på salg av jærske kort og tags. Vi elsker å leke med språket, og det å formidle humor og varme i skjønn foreningen. Dette var såpass kjekt å holde på med, at vi i 2019 startet nettsiden sidetmedkort.no. Nå tilbyr vi kortsalg til butikker i hele Norges land. 

Lene Salte og Helene Skrettingland Aanestad