om oss

Vi er to jenter som elsker å fotografere, eksperimentere og være kreative med bilder. Bilder som blir tatt hos oss skal gjenspeile både personlighet og fange de små øyeblikkene. For å få bilder som fanger tid, interesse og personlighet er det bra om dere tar med personlige eiendeler til fotograferingen. Det kan være alt fra ettåringens kosebamse, konfirmantens saksofon til mors strikketøy. Vi er to engasjerte sjeler, som ønsker å gjøre vårt for at fotograferingstimen skal være en positiv opplevelse, i tillegg til at du får foreviget dine minner.

Vi åpnet studio for første gang i 2006, og vi har siden den gang fått mange erfaringer, og lært mye om fotografiet og mennesker. Vi jobber som et team, og ser stor nytte av hverandres ideer og kunnskap.

Vi elsker å fotografere 1-åringer og vårt mål er å bli de beste i området på denne type fotografering. Hos oss er vi alltid to fotografer under 1-årsfotograferingen. Dette gjør vi for at du skal få de beste blinkskuddene av barnet ditt. Er du ikke 100% fornøyd med fotograferingen så setter vi opp en ny time til deg. Vi tar også studiobilder i anledning bryllup, konfirmasjon, familie- og barnebilder, portrett og baby. Bilder gir minner som varer for alltid – og det trenger derfor ikke være noen spesiell anledning for å komme til oss.

Det kan være lurt å bestille time til fotografering i god tid før ønsket dato.

Frem til januar 2018 holder vi stengt på grunn av foreldrepermisjon og opppussing av nye lokaler på Bryne. Vi ser frem til oppstart i nye flotte lokaler.

Vi gjør alt for at du skal bli 100% fornøyd.

Velkommen innom!

Lene Salte og Helene Skrettingland Aanestad